loading

Osoblje

Dr Nenad Filipović

Specijalista oralne hirurgije i implantologije

Radno vrijeme

Ponedeljak - Petak 09:00 - 17:00
Subota 09:00 - 12:00

O meni

"Podstičemo neprekidno usavršavanje i profesionalni razvoj kroz dinamično okruženje učenja, gdje pružamo podršku doktorima u ostvarivanju njihovih ciljeva, učenju i karijeri."

Doktor Nenad Filipović je poslije završene Medicinske škole u Doboju nastavio je sa studijama stomatologije na Medicinskom Fakultetu u Banja Luci a zatim na specijalističkim studijama u Banja Luci, Klinika za Oralnu i Maksilofacijalu Hirurgiju Vojvodine i Vojnomedicinska Akademija (VMA)Beograd. Višegodišnje iskustvo stekao je radom u Domu Zdravlja u Doboju na odjelu Stomatologije a zatim i u svojoj privatnoj stomatološkoj ambulanti MAGI:DENT u Doboju. Privatnu praksu započeo je 2011 godine.

Vještine

Doktor Nenad Filipović je izuzetno cijenjen specijalista oralne hirurgije i implantologije čije veštine i stručnost predstavljaju uzor u oblasti stomatologije. Njegova posvećenost pacijentima, odlične vještine komunikacije, duboko razumijevanje oralne anatomije i napredna tehnološka kompetencija čine ga vodećim stručnjakom u rješavanju složenih oralno-hirurških izazova i postavljanju dentalnih implanta.