O nama

“Konstantno se usavršavamo u zemlji i inostranstvu. Ponosni smo što možemo da vam ponudimo stomatologiju po najvišim svetskim standardima”

O NAMA

Stomatološka ambulanta MAGI:DENT počela je sa radom u februaru 2011. godine. Na čelu sa dr Nenadom Filipovićem i stomatološkom sestrom otpočeo je rad tada mlade, ali po svemu sudeći perspektivne stomatološke ordinacije.

Nakon sticanja radnog iskustva u Domu zdravlja Doboj, Domu zdravlja Stanari i Domu zdravlja Osječani, Dr Nenad Filipović 2011. god. otvara samostalnu stomatološku ordinaciju u centru Doboja.

Trenutno raspolažemo sa vrhunskim timom iskusnih stomatoloških sestara, doktora stomatologije a sada već iskusnim Specijalistom Oralne Hirurgije Dr Nenadom Filipovićem i nalazimo se u vlastitom poslovnom prostoru.

MAGI:DENT

U narednoj godini stičući povjerenje sve većeg broja pacijenata ordinacija MAGI:DENT je zaposlila dodatni kadar i proširila svoje usluge u cilju unapređenja i edukacije oralnog zdravlja ljudi.

STRUČNI DOKTORSKI TIM

MAGI:DENT je zaposlila dodatni kadar i proširila svoje usluge u cilju unapređenja i edukacije oralnog zdravlja ljudi.

KOMPLETNA USLUGA

Ponosni smo što možemo da vam ponudimo stomatologiju po najvišim svetskim standardima kvalitete usluge.

FLEXIBILNO RADNO VRIJEME

Prilagodljivo radno vrijeme, planirano tako da izađemo u susret klijentima zaposlenim fixnim radnim vremenom.

HITNA INTERVENCIJA

Naš stručni tim Vam je na usluzi sa dežurnom ekipom i za hitne intervencije i tretmane oralne medicine.

NAŠE USLUGE

Konzervativna i rekonstruktivna stomatologija

Konzervativna stomatologija je osnova stomatologije. Temelji se na prevenciji, dijagnostici, liječenju i popravku zuba koji su oštećenih karijesom. Detaljnije

Dječija i preventivna stomatologija

Dječija i preventivna stomatologija je jedna od važnijih grana stomatologije koja se prije svega bavi higijenom i očuvanjem mliječnih zuba,od čega će u periodu odrastanja zavisiti kvalitet i jačina stalnih zuba. Detaljnije

Bolesti usta i endodoncija

Za liječenje i popravku zuba koristimo aparate, materijale i lijekove koji zadovoljavaju najstrožije svetske i evropske standarde. Detaljnije

Stomatološka protetika

Kada su Vam zubi oštećeni ili imate nedostatak jednog ili više zuba, teško da ćete imati lijep osmijeh. Detaljnije

Oralna medicina i paradontologija

Parodontologija je oblast koja se bavi zdravljem potpornog aparata zuba i mekih tkiva usne duplje. Detaljnije

Oralna hirurgija i maksilofacijalna hirurgija

Slobodno možemo reći da stomatološka ordinacija uz Oralnog hirurga dr Nenada Filipovića je lider u ovoj oblasti u Doboju, kao i u cijeloj Bosni i Hercegovini. Detaljnije

Implantologija

Pojavom zubnih implanta, do sada nezamenljive metalokermičke krunice, mostovi i proteze odlaze u prošlost. Detaljnije

“Konstantno se usavršavamo u zemlji i inostranstvu. Ponosni smo što možemo da vam ponudimo stomatologiju po najvišim svetskim standardima”